Menu

Advokatenkantoor HUYSMANS - Personen en Familierecht

Dit traditioneel advokatenkantoor werd opgericht door Meester Jean Huysmans in 1957. Hij studeerde rechten Aan de ULB en als advocaat-generalist pratikeerde hij tot Op 30.9.2011 burgerlijk recht, strafrecht en handelsrecht.


In 1958 huwde hij en zijn vrouw werd zijn secretaresse. Op 13.12.2011 is Mter Jean Huysmans overleden.

Onafhankelijkheid (tegenover de politiek, de rechtsmacht,...), neutraliteit en kwaliteit van de geleverde dienst Typeren deze onderneming.

In 1989 studeert dochter Ann Huysmans af aan de VUB Als licenciaat in de rechten. Zij is meertalig en wordt Advocaat-generalist aan de balie van Mechelen. Zij verwerft een bizondere expertise in het personen en familierecht.

Contacteer ons


Uw advocaten adviseren U en verdedigen U voor alle rechtbanken in gans België. Door de strategische ligging van het advokatenkantoor te Mechelen is het gemakkelijk bereikbaar per auto, trein en bus. Parking in de onmiddelijke nabijheid. Aarzel niet het plan te bekijken.

Uw advocaten zijn beschikbaar tijdens kantooruren en of na afspraak. Aarzel niet om ons te contacteren voor om ons te contacteren voor om het even welke inlichting.

Contacteer ons