Menu

Uw advokatenkantoor

Uw advocaat Jean Huysmans

Is de stichter van het kantoor en is advocaat aan de Balie te Mechelen sedert 1957.

Ditzelfde jaar opent hij zijn eigen kantoor. Op heden kan hij zich beroepen op 54 jaar ervaring als advocaat. In zijn hoedanigheid van generalist pleit hij in het nederlands en het frans voor alle Hoven en Rechtbanken in België in zijn voorkeurmateries : het burgerlijk recht, handelsrecht en strafrecht.

Op 30.9.2011 ging hij met pensioen en op 13.12.2011 is hij overleden.

Contacteer ons

Meer informatie nodig?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij zullen al uw vragen beantwoorden.

+32 28 96 89 08

Uw advocate Ann Huysmans

Is advocate aan de Balie te Mechelen sedert 1989. Na de beëindiging van haar studies rechten aan de VUB in 1989 opent zij haar eigen advokatenkantoor aan de Berthoudersplein 57 te 2800 Mechelen.

Uw advocate is generalist en meertalig (Nederlands, Frans en Engels) en heeft gepleit voor alle belgische rechtsmachten.

Bijgevolg heeft zij een bizondere ervaring opgebouwd op gebied van personen en familierecht ( akten van de burgerlijke stand, huwelijk, echtscheiding, afstamming, adoptie, minderjarigheid, voogdij en ontvoogding, bescherming van onbekwamen), het vreemdelingenrecht, het vastgoedrecht ( huurrecht, handelshuurrecht en geschillen), handelsrecht, strafrecht en verkeersrecht.

De filosofie van uw advokatenkantoor gelegen te 2800 Mechelen, Berthoudersplein 57

Ons doel bestaat erin U een professionele en onafhankelijke service te bieden, waarin de client - particulier (Europeaan of niet Europeaan) en of de client - ondernemer uniek is.

De ervaring en de actuele kennis van het recht van uw advokaten bieden U een advies, een vertegenwoordiging of een verdediging van juridisch hoogstaande kwaliteit. Wij pleiten voor alle Hoven en Rechtbanken in België.
Initiatief en doeltreffendheid kenmerken onze geleverde diensten en dit zowel in het nederlands, frans als engels, aan een juiste en redelijke prijs, met respect voor het beroepsgeheim.

Teneinde U een nog betere oplossing te bieden en een betere service, volgen uw advocaten regelmatig opleidingen en cursussen om zich te vervolmaken.

Contacteer ons

See also :